Kidosk Ailesi Kestane Şenliğinde Buluştu

Kartepe İzcilik Gençlik ve Doğa Sporları kulübü 910 metre rakımlı Kartepe Pazarçayır İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi’nde “Kestane Şenliği” düzenledi.

Etkinliğe katılan kulüp üyeleri izciler ve izci velileri kestaneleri ağaçların dallarından toplayarak kamp alanında hazırlanan kamp ateşi ocağında pişirdiler. Faaliyette çocuklara yönelik uçurtma uçurma ,boyama ve okçuluk etkinliği düzenlenerek eğlenceli dakikalar geçirdiler. Orman içlerine doğru yapılan doğa yürüyüşünde Sonbaharın oluşturduğu renk cümbüşü eşilğinde 2 km lik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

HER AİLE BİR FİDAN DİKTİ

Kamp alanı içerisinde hazırlanan dikim sahasına , etkinliğe katılan her aile sedir ve meşe fidanlarını aile üyeleriyle birlikte diktiler. Şenliğe ev sahipliği sahipliği yapan Kidosk yönetim kurulu adına misafirlere duygularını paylaşan Kulüp Başkanı Ahmet Özyılmaz  ‘’ Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz Kestane Şenliğine ilginin yoğun olmasından mutluluk duyduklarını, kestane şenliği etkinliğinin geleneksel hale geleceğini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haber içinde yayınlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir